Hirdetés

Szebb képet ígér az Xbox 360 nyári update

|

Az Xbox 360 konzol a HD képes LCD illetve Plazma televíziók támogatása mellett az olcsóbb monitorok támogatását is megkapta, így egy VGA kábellel monitoron is lehet élvezni a konzol nyújtotta látványvilágot.

Hirdetés

Sajnos ez a vizualitás azonban elmarad attól, amit egy szélesvásznú, HD képes LCD televíziónál láthat az ember, mivel a VGA kábelen keresztül kiküldött kép nem olyan szép. Ezen változtat majd a nyárra tervezett frissítés, aminek a fő feladata ezen hiba kijavítása lesz, így egy LCD monitoron is ugyanolyan szép képet kaphatunk, mint egy televízión. A megoldás a videó beállítás változtathatóságában lesz, így a felhasználó választhatja ki, hogy milyen képet szeretne kiküldeni a megjelenítőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)