Hirdetés

Szavazz: te dobozosan vagy digitálisan terjesztett játékot szoktál inkább vásárolni?

|

Mindkettő mellett és ellen is szólnak érvek, de a döntés a ti kezetekben van.

Hirdetés

Még nem tartunk ott, hogy már ne tehessük fel magunknak a kérdést, vajon meddig maradnak velünk a dobozos játékok, de kétségtelen tény, hogy már a konzolpiacon is lényegesen nagyobb arányát teszik ki az értékesített kópiáknak a digitális verziók, mint a dobozos kiadások. A PC-ről pedig kár is beszélni, az a platform a Steamnek és a többieknek hála már réges-rég elesett, nem is tudta megvetni a Blu-ray a lábát.

Mindazonáltal a játékosoknak továbbra is van egy elég népes tábora, amely, inkább a kézzelfogható adathordozón forgalmazott változat mellett teszi le a garast. Ennek számos oka lehet a gyűjtőszenvedélytől az attól a nem teljesen elbagatellizálható kockázatig, hogy mégis mihez kezd majd a digitális kollekciójával, ha az adott platform üzemeltetője kihúzza a dugót a konnektorból.

Hirdetés

De igazából nem az a lényeg, hogy mi mit gondolunk erről az egészről, hanem hogy ti, akik a felvevőpiacot alkotjátok, hogy szerettek inkább vásárolni. Botba betérve, esetleg webshopon kiszállítást kérve, vagy inkább valamely piactéren pár kattintással lezavarva az egészet, ami után a tárolás miatt sem kell aggódnotok.

Természetesen ezúttal is több válaszlehetőség adott, de szokás szerint csak az egyikre nyomhattok rá. Nagyra értékelnénk, ha kommentben is kifejtenétek döntésetek okát, miután végeztetek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)