Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik a legjobb Fallout?

|

Természetesen nekünk is megvan a kedvencünk, de most arra vagyunk kíváncsiak, hogy ti melyiket tartjátok a széria csúcspontjának.

Hirdetés

Megütötte a főnyereményt az Amazon és a Bethesda az élőszereplős Fallout sorozattal, amely minden várakozást felülmúlóan sikeres debütálása óta állandó beszédtémát szolgáltat a játékok rajongóinak, és azoknak is, akik csak most ismerkednek a Fallout univerzummal. Hirtelen ismét az érdeklődés középpontjában találta magát a franchise, és mivel friss játékmegjelenés nincs a láthatáron, az 1997 és 2018 között megjelent alkotásokat vették célba, akik az első évad után még többet akartak a posztapokaliptikus Amerikából.

Eltérő mértékben ugyan, de mindegyik Fallout epizód aktív játékosbázisa növekedésnek indult az utóbbi pár napban, még a Fallout 76 is rekordot döntött a Steamen.

Hirdetés

Ennek apropóján úgy gondoltuk, itt a tökéletes alkalom megszondázni a GS közönségét, és kideríteni, hogy szerintetek melyik a legjobb Fallout mind közül. Az alábbi listán éppúgy helyet kaptak az Interplay-éra játékai, mint azok az alkotások, amelyek már a Bethesda-korszakban láttak napvilágot. Természetesen nem feledkeztünk meg a spin-offokról sem, miközben azoknak is biztosítottunk választási lehetőséget, akik kizárólag a sorozatot látták. Ha nem szavaznátok, de meglesnétek a voksolás állását, akkor az utolsó opció való nektek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)