Hirdetés

Száguldás az Árkádban

|

Ha lemaradtál volna, még holnap is ellátogathatsz a budapesti Árkád üzletközpontban megrendezésre kerülő Need for Speed: Carbon versenyre, melyen a GameStar szerkesztősége is képviselteti magát.

Hirdetés



Ma például a GameStartól kint volt Gyu, ZeroCool, Malachit, G-San és jómagam is. Így aztán nem maradhatott ki, hogy meginterjúvoljuk a Carbon-verseny győztesét, de mivel a helyszínen volt Dömsödi Zsolt, a Staroffice játékötlet pályázat nyertese, így őt is mikrofonvégre kaptuk néhány kérdés erejéig. Mindezeket majd a decemberi DVD-n lehet megtekinteni. Az Xbox 360 konzolokon kipróbálható játékra elég sokan kíváncsiak. Aki viszont valamiért nem tud kilátogatni, az alábbiakban egy kis ízelítővel kedveskedünk. Erről maradsz le, ha nem mész ki holnap!



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)