Hirdetés

SW: Force Unleashed - Küzdelem a Raxus Prime-on

|

Tegnap jelentettük, hogy Darth Vader is játszható lesz a nyáron érkező Force Unleashedben. Ezúttal egy friss videóról számolhatunk be.

Hirdetés

Tegnap Chavalier volt oly szemfüles és jelezte, hogy a Vanity Fair munkatársa, Frank DiGiacomo ellátogatott a LucasArts-hoz, hogy meglesse, hogyan is áll a nyáron érkező Force Unleashed munkálata. DiGiacomo egy három oldalas összefoglalót vésett, melyben meglepetten számol be azon felfedezéséről, miszerint ottjártakor Adam Piper pályatervező egy PS3-on nyüstölte a játékot és épp a sötét oldal rettenthetetlen urával, Darth Vaderrel próbált rendet és fegyelmet tenni.

A cikk mellé érkezett egy exkluzív mozgókép is, melyben főhősünk, a Tanítvány valószínűleg a Raxus Prime-on teljesíti aktuális küldetését, miközben robotok egy csoportja mindezt megakadályozni. Lessétek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)