Hirdetés

Super Retro Trio - NES, SNES és Mega Drive egy konzolban

|

A márciusban megjelenő Super Retro Trio visszarepít minket egészen a '90-es évek elejére, hogy gyerekkorunk kedvenc játékait leporolva nosztalgiázzunk egy kicsit.

Hirdetés

Ha nem te vagy SakmaN, bizonyára nem túl gyakran találkozol NES-sel vagy a Sega által gyátrott Mega Drive-val. Hiába, ezek a konzolok több mint 20 évvel ezelőtt voltak mainstreamek, manapság már ritkábban botlunk működő példányokba.

A tendenciák azonban azt mutatják, igenis van igény ezekre a konzolokra, így egyre több gyártó áll elő a maga kompakt eszközével. A Hyperkin már jó ideje foglalkozik a dologgal, és bár a RetroN 5 megjelenése még mindig csúszik, most egy új versenyzőt köszönthetünk köreinkben.

A Super Retro Trio NES, SNES és Mega Drive kazetták befogadására képes, de egy átalakító segítségével akár Game Boy Advance játékokat is elindíthatunk rajta. Az eredetileg 2013-ra tervezett megjelenés a kontroller kisebb hibái miatt csúszott 2014 márciusára, azonban úgy látszik, megéri a várakozást. A konzolhoz két SNES-re hajazó kontrollert kapunk, de összesen akár hatan is csatlakozhatnak egyszerre. Sajnos csak S-Video kimenetet látunk a specifikációban, tehát az újabb tévéken nem lesz valami nagy élmény az SD játék, de ettől még érdekes a koncepció.

A Virtual Boy színvilágát idéző konzol 70 dolláros áron kerül majd a boltok polcaira, az amerikai megjelenést követően valószínűleg nálunk is. Ti mit gondoltok, lesz igény ilyen gépre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)