Hirdetés

Super Mario Odyssey - ilyen lesz a kooperatív mód

|

Ha szeretnénk, akár két játékossal is belekezdhetünk a Super Mario Odyssey kalandjaiba, erről a módról adott ki nemrég egy videót a Nintendo.

Hirdetés

A hordozhatóság mellett egyértelműen a helyi többjátékos élményekre épít a Nintendo Switch, így még a hamarosan megjelenő Super Mario Odyssey is egy kooperatív játékmóddal érkezik. Hogy mindez pontosan hogyan is fog kinézni, azt most egy gameplay videóban is megnézhetjük.

Hirdetés

Két játékos között elosztva a két Joy-Con kontrollert Mariotól függetlenül irányíthatóvá válik a főhős sapkája, Cappy is. Az önálló életre kelt fejfedővel begyűjthetünk tárgyakat a pályáról, de a videóban bemutatott pályán, a Wooden Kingdomban például a földön lévő trutyit is feltakaríthatjuk. A Super Mario Odyssey kooperatív módjában ezzel együtt még mindig a Mariót irányító játékos a főnök, aki ha szeretné, ugyanúgy eldobhatja Cappyt a másik játékos inputja nélkül, mintha egyedül játszana. Hogy mindez hogyan működik a gyakorlatban, azt az alábbi összeállításban láthatjátok.

Ti kipróbáljátok majd a két játékosra kitalált módot, vagy inkább egyedül viszitek végig az új Mario-játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)