Hirdetés

Hatalmas siker a Super Mario Odyssey

|

A Nintendo már jó ideje megállíthatatlan; legyen akár egy új Zelda, Mario vagy Pokémon, biztosan vinni fogják, mint a cukrot. A Super Mario Odyssey sem kivétel.

Hirdetés

Ahogy azt a Super Mario Odyssey premierjekor írtuk, a Nintendo idén már a második olyan játékot jelenteti meg, amely simán az év legjobb címe lehet. Ezt nem csupán a tesztek támasztották alá, hanem az eladási adatok is azt mutatják, hogy Mario még mindig dívik. 

Hirdetés

A Nintendo cseppet sem panaszkodhat a rajongóira, hiszen a legutóbbi pénzügyi jelentés szerint a Super Mario Odyssey-ből 2 millió példányt kapkodtak el a vásárlók a megjelenése utáni első három napban. Tekintve, hogy a Nintendo Switch konzolból eddig nagyjából 8 millió egység talált gazdára, szépen kirajzolódik, hogy a Switch-tulajok közel 30 százaléka szinte azonnal beszerezte az új Mario játékot. Lenyűgöző teljesítmény.

Mindeközben a The Legend of Zelda: Breath of the Wild és a Mario Kart 8 Deluxe továbbra is a legkeresettebb címek között szerepelnek: előbbiből 4,7 millió kópiát, utóbbiból 4,42 milliót értékesítettek már, noha az Odyssey-vel szemben ezek több hónapja a piacon vannak.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)