Hirdetés

Super Mario 64 - két új világcsúcs

|

Jó az öreg a háznál - avagy vannak olyan klasszikusok, amelyeket nem lehet megunni.

Hirdetés

Ilyen a legendás Super Mario 64 is, amely a Nintendo 64 legkiemelkedőbb címe volt. 1996-os megjelenése óta nem kevesebb, mint tizenegy millió példányt adtak el belőle, amely egyáltalán nem rossz eredmény (főleg ha figyelembe vesszük, hogy Nintendo 64-ből "csupán" 32,9 millió ment el - ez azt jelenti, hogy minden harmadik N64 tulajnak megvolt a Super Mario 64).

A játék akkora legenda lett, hogy mind a mai napig versenyek kötődnek hozzá. most például egy japán versenyzőnek, Honey-nak két kategóriában is sikerült új világcsúcsot felállítania. Az egyik a 120 csillagos rohanás - amely a játék végigjátszását takarja. Eddig egy amerikai játékos, Siglemic tartotta a csúcsot, ezt javította meg Honey öt másodperccel 1 óra 47 perc 5 másodpercre. Másik kategória, amelyben csúcsot ért el a 70 csillagos rohanás,ahol azt mérik, ki milyen hamar éri el a 70 csillagot. Az eddig csúcstartó a japán Nero Nero volt, őt előzte meg Honey 32 másodperccel: az új csúcs 49 perc 42 másodperc.  

Szívből gratulálunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)