Hirdetés

Styx: Shards of Darkness - ilyen lesz párban goblinkodni

|

Egy ideje már tudjuk, hogy a Styx: Shards of Darkness egy kétfős kooperatív móddal érkezik, de a legújabb gameplay trailereben hosszabban is megnézhetjük ezt a játékmódot.

Hirdetés

Már két hét sincs hátra a Styx: Shards of Darkness megjelenéséig, úgyhogy a kiadó szorgalmasan adja ki a játék különböző részeit körbejáró kedvcsinálókat. A legújabb videóban a kooperatív módot mutatják be, ami néhány érdekes taktikai lehetőséget is tartogat a játékosoknak.

A trailer alapján úgy tűnik, a pályatervezés alapvetően egyetlen goblinra lett kitalálva - ahogy látszólag a sztoriban sincs magyarázata a második karakter megjelenésének -, úgyhogy több helyen komoly könnyítést is jelenthet a társunk jelenléte. Ahogy az alábbi jelenetekben láthatjátok, könnyen eltakaríthatunk majd egy-egy őrt haverunk útjából a Styx: Shards of Darkness kooperatív módjában, de akár halálosabb csapdákba is belecsalhatunk egy-egy ellenfelet.

A poénokkal alaposan megszórt lopakodás és gyilkolászás március 14-én kezdődhet PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)