Hirdetés

Stroke Of Fate honlap

|

A WW II-es eseményeket manapság már ritkábban veszik elő a fejlesztők, mivel inkább a modern hadviselés felé fordult a legtöbb csapat figyelme, ám ennek ellenére készülnek jelenleg is játékok a témában, amik közül az Akella alkotása más oldalról közelíti meg a dolgokat.

Hirdetés

A német haderőt számtalanszor szétzúztuk már Európa számtalan helyszínén (nem is egyszer), ám a főgonoszt, magát Hitlert még nem sűrűn láthattuk játékban. Az Akella új kalandjátékában, ami a Stroke Of Fate nevet kapta, az ő meggyilkolását állították a középpontba, amihez precíz tervezést kell végrehajtania a játékosoknak. A készítők realisztikus grafikát ígérnek és azt a lehetőséget, hogy gondosan megtervezve az akciókat a német vonalak mögött mérjünk csapást az ellenségre. Ennek a játéknak készült el a kicsit egyszerű honlapja, ahol új képeket és pár információs oldalt kapunk. A megjelenés sincs messze, ha minden igaz már idén megkapjuk a játékot, legkésőbb szeptemberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)