Hirdetés

Street Fighter IV - Rekord, eladások

|

Megkezdte világhódító körútját a Street Fighter negyedik része, már első napján rekordot döntöttek segítségével.

Hirdetés

Világszerte több mint kétmillió Street Fighter IV kópia került kiszállításra, hozta nyilvánosságra a Capcom vállalata. A múlt pénteken megjelent verekedős alkotás eddig prezentált eladásai statisztikáit nem kötötték orrunkra, ellenben hozzátették, hogy a széria pályafutása alatt több mint félmillió árkádgépet és 27 millió konzolos másolatot értékesítettek. A hazai vásárlási statisztikák alapján hamarosan kiderül, hogy országunkban milyen magasságokba jutott a Street Fighter IV debütálását követő napjaiban. Addigi is tegyünk említést Zak Bennett rekordjáról, melynek keretében az angliai SFIV játékos bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe, pontosabban annak videójátékokra specializálódott kiadásába. Nevezett úriember a frissen megjelent játékkal összesen 108 versenyzőt döngölt földbe vereség nélkül, ezzel a teljesítményével pedig kiérdemelte a Guiness Rekordok Könyvének tiszteletét. Street Fighter IV teszt

 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)