Hirdetés

Strafe megjelenés - kicsit csúszik a retro shooter

|

Eredetileg március végén érkezett volna PC-re, azonban a fejlesztők jobbnak látták tolni még egy kicsit. Így viszont a PS4-es változattal egyszerre jelenik meg.

Hirdetés

Azt persze nem tudni, hogy a két verzió összehangolása-e a halasztás hátterében húzódó ok,   de így vagy úgy, most már biztos, hogy egyszerre jönnek.

A Devolver Digital a PlayStation Blogon jelentette be, hogy a Strafe május 9-én érkezik, a korábban ígért március 28. helyett. A játék a régi FPS-eket próbálja megidézni, őrült sebességgel írthatunk mindenféle lényeket. A csapat nagyon sok vért ígér, illetve véletlenszerűen generált pályákat, melyeknek köszönhetően minden elhalálozás után más terepen találjuk magunkat. Volt már, hogy ez a megoldás nem jött be, itt hátha tényleg végtelen újrajátszhatóságot és a sokadik nekifutásra is remek élményt nyújt. Új trailer is jött, amiben a dátum mellett azt láthatjuk, hogy a vérmennyiséggel tényleg nem vicceltek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)