Hirdetés

Steamen is elérhető lesz az EA Access

|

Ugyanazokat a játékokat kapjuk meg a Valve rendszerén keresztül, mint PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Hirdetés

Az Electronic Arts és a Valve hivatalosan is bejelentették, hogy megújult barátságuk hamarosan szintet fog lépni, és a Streamen keresztül is elérhetővé válik az EA Access előfizetéses szolgáltatás, ami felhasználóinak több mint 100 EA játékot kínál. Persze PC-n eddig sem maradtunk ki teljesen a mókából, elérhető volt ugyanis 2014 óta az Origin Access, de ehhez az EA saját launcherét kellett használni. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor startolhat el a streames EA Access, de elvileg nem kell már rá vészesen sokat várni. Az előfizetők pedig nem csak több mint 100 játékot futtathatnak mindenféle megkötés nélkül (a letölthető címek listája megegyezik a PS4-es és Xbox One-os EA Acceess kínálatával), hanem exkluzív ajándékokra, az új megjelenések esetén 10 órás próbaverzióra, valamint minden digitális vásárlásnál 10%-os kedvezményre jogosultak, legyen szó akár teljes játékokról vagy DLC-kről. 

A Steam és az EA még 2011-ben szakított látványosan, utóbbi ugyanis ekkor indította el saját digitális áruházát, az Origint, ezzel párhuzamosan pedig vitte magával a saját játékait. Közel egy évtized után végül tavaly ősszel találtak újra egymásra, a Star Wars Jedi: Fallen Order már Steamre is megjelent, azóta pedig több régebbi EA játék is felkerült a Valve piacterére, olyan címek is, mint például a Star Wars Battlefront 2 vagy a teljes Dragon Age széria.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)