Hirdetés

Steam Machine - nyugodtan tedd rá az Origint

|

Mivel a rendszer annyira nyitott, amennyire csak lehet, Gabe Newellt nem fogja zavarni, ha a Steam gépedre Origint pakolsz.

Hirdetés

Ha még mindig nem tiszta, hogy a Steam Machine hogyan és mennyire lesz egy nyitott, szabadon buherálható és módosítható rendszer, akkor a Redditen Gabe Newell lazán megmagyarázza.

„Annyira nyitottá akarjuk tenni, amennyire lehetséges. Ha az EA szeretné rátenni az Origint, az is rendben van, stb…(próbáltunk olyan példát választani, amit a közösség szerint mi bánnánk)” - szól a tömör oktatás. Tehát ezek szerint az EA címeket is simán játszhatjuk majd a kompakt kis gépeken, mivel még az is megoldható, hogy a SteamOS helyett akár Windowst telepítsünk.

Egy SteamOS-es PC-konzol, amin aztán egy Microsoft operációs rendszert futtatunk, hogy azon játszhassunk EA játékokat. Jó lesz ez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)