Hirdetés

StarWars: The Old Republic - Elindult a bétateszt

|

Ha szerencséd van, te is megjelenés előtt léphetsz be a StarWars univerzum egy új világába

Hirdetés

Sok ékes szót hallottunk már a BioWare-től a StarWars: The Old Republic-ról, de valljuk be ez így van rendjén. Legutóbb például azt, hogy az új MMO minden BioWare rajongó álomjátéka. Na majd meglátjuk!

Pontosabban akár már most is megláthatja az, aki idejében jelentkezett a StarWars: The Old Republic zárt bétatesztjére, és postafiókjában rábukkan a belépést engedő e-mailre. Nem kaptál e-mailt? Ne csüggedj! A béta lépcsőzetes menete miatt először az észak-amerikai gémerek kezdenek, majd fokozatosan nyitják ki a kapukat a többi régió játékosai előtt is. Most hallasz először a StarWars: The Old Republic bétáról? Akkor talán érdemes lehet regisztrálni és jelentkezni arra a most indult oldalon, hátha rád mosolyog Fortuna! Minden szükséges infót is ott találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)