Hirdetés

Starcraft 2: Heart of the Swarm - már majdnem kész van

|

A készítők állítása szerint a játék 99%-ban kész, de a maradék egy százalékkal még ellesznek egy darabig.

Hirdetés

Dustin Browder, a játék vezető dizájnere elárulta, hogy a játék tulajdonképpen játszható, csupán a finomítgatások vannak hátra.

Az egységek a helyükön vannak, a küldetések játszhatóak, de mégsem kerülhet egyhamar a boltok polcaira a StarCraft 2 második epizódja, a zergekre koncentráló Heart of the Swarm. "A finomítgatás és csiszolgatás az, ami rengeteg időbe telik, itt nem tudjuk, mi vár ránk" - mondta Browder. "Végigjátszhatnánk jövő héten és azt érezhetnénk: 'Wow, ez valóban remek'. Vagy végigjátszhatnánk, és bele tudnánk kötni még 250 dologba. Jól haladunk, de egyelőre nem tudni, mikor végzünk." A Blizzard egyelőre nem jelölt meg megjelenési dátumot, de valószínűleg 2012 végén vagy 2013 elején tudhatjuk majd magunkénak a kiegészítőt. Természetesen béta is várható, ha minden jól megy leghamarabb ősszel próbálhatjuk ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)