Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - Jedi Consular bemutató

|

Elvileg a Jedi Consularok bürokraták, azaz papírtologatók. Azonban ők is Jedik: rendelkeznek az erővel.

Hirdetés

A Star Wars: The Old Republic egyik karakterosztálya mutatkozott be - A Jedi Consular, akikre nyápic ügyintézőként gondolni botorság lenne. 

Amellett, hogy az állam és a hivatalok működésében segédkeznek képességeikkel, kiváló harcosok: képesek a telekinézisre, használnak lézerkardot, az erő segítségével el tudnak hajítani tárgyakat stb. Kár lebecsülni őket még akkor is, ha esetleg úgy gondoljuk, hgoy léteznek sokkal erősebb Jedik is. Ami miatt sokan fogják a Consulart választani az nem más, mint a gyógyítási képességei - bár nem tűnik elsődleges gyógyítónak, de az erős harcos + gyógyító kombó nagyon jó azoknak, akik szólózni szeretnek jobban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)