Hirdetés

Star Wars: The Old Republic ingame gameplay trailer

|

Eddig soha nem látott ingame jeleneteket kaptunk a Star Wars: The Old Republicból!

Hirdetés

Nagy-nagy szerencsénkre a BioWare sem ül nyugisan a babérjain. Hiszen egyszerre legkevesebb három szuperprodukció is készül a színfalak mögött, nevezetesen a Mass Effect 2, a Dragon Age: Origins és nem utolsó sorban a Star Wars: The Old Republic.


Most per pillanat az utóbbival kapcsolatban vannak remek híreink! A terjedelmes The Old Republic előzetesünk óta talán most kapunk újra annyi információt egy csomagban a játékról, hogy azzal megint el lehet lenni egy jó darabig. Az infócsomag ez esetben viszont nem egy előzetes, vagy egy interjú, és nem is valami egetrengető bejelentés. Pusztán csak egy Star Wars: The Old Republic ingame gameplay trailer.


Az új The Old Republic gameplay trailer ahogy kivettük főként a meseszép helyszínekre, koncentrál. Valamint azok is örülhetnek, akiket inkább a PvP és a PvE küzdelmek hoznak lázba, hiszen azokból is láthatunk jó párat. Nézzétek, még meleg!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)