Hirdetés

Star Wars The Clone Wars Republic Heroes - késni fog

|

Szomorkodhatunk, hogy késni fog egy kicsit a Star Wars The Clone Wars Republic Heroes, de lehet, hogy mégsem bánjuk annyira.

Hirdetés

Az első trailer után sokak zsebében kinyílt a bicska, hogy mégis mi a bánatot akar ezzel a játékkal a LucasArts. Sokan nem látják, hogy ez eleve egy rajzfilmből készült alkotás lesz, s a rajzfilmeket sem a nagyobb korosztály számára találják ki (kivéve olyan királyságokat, mint a Family Guy, vagy a Simpson család, American Dad, stb.).

A hír lényege tulajdonképpen az, hogy a LucasArts a Comic-con-on nem csak a The Force Unleashed kibővített, PC-re is érkező verzióját jelentette be, hanem azt is, hogy az eredetileg szeptember 15-ére datált játék október 6-án fog inkább megjelenni. Sebaj, annyira nem nagy késés. Álljon itt alább az első videó, amolyan újrafelidézés-képpen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)