Hirdetés

Star Wars: Battlefront - áprilisban láthatjuk?

|

Jó esélyt látunk arra, hogy a Star Wars: Battlefront első publikus bemutatójára nagyjából pont egy hónap múlva kerül sor.

Hirdetés

Egyes információk szerint nyár végén, mások szerint decemberben, a Star Wars VII premierjével együtt jön a Star Wars: Battlefront megjelenés, de így vagy úgy, időszerű lenne, hogy a DICE megmutassa a világnak, hogyan képzeli el a sorozat újraélesztését.

Zárt ajtók mögött, a GDC 2015-ön már megmutatták az első gameplay-t, és remélhetőleg legkésőbb április közepén, az április 16. és 19. között megrendezett hivatalos Star Wars Celebration alkalmából a netre is felkerül, amire már csak azért is nagy az esély, mert a rendezvényen az EA is ott lesz. A DICE korábban tavaszi bemutatót ígért, a júniusi E3 pedig már nagyon nem tavasz, úgyhogy biztos, hogy nem húzzák addig; viszont az is biztos, hogy az E3-on szintén mutatnak valamit.

Emellett például a Visceral Star Wars játékának bejelentésére is sor kerülhet, de azzal lehet, hogy tényleg várni kell az E3-ig. Addig elleszünk a Battlefront trailerrel is, nem vagyunk mi olyan mohók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)