Hirdetés

Star Trek D-A-C - szeptemberben PSN-en, később PC-n

|

A furcsa című Star Trek játék, a D-A-C nemsokára tiszteletét teszi PSN-en... de jön PC-re is!

Hirdetés

A Paramount bejelentette, hgoy a Star Trek D-A-C még a nyáron kijön PSN-en.

A JJ Abrams (többek között a LOST fűződik a nevéhez) által inspirált játék egy multiplayer felülnézetes lövöldözős akció az űrben, amely PS3 változatában egy új hajóosztály és továbbfejlesztett lehetőségek lesznek. 

Xbox 360-on már elérhető a játék Xbox Live-on keresztül, és PC-re is várható még az ősszel. 

A játékban a Csillagflotta és a romulánok közötti csatákban lehet részt venni. Maximum 12 játékos tud a csapatos harcba bekapcsolódni. Három játékmód van - single player, online multiplayer és online co-op. Mindegyik módhoz három különböző játéktípus tartozik: Team Deathmatch, Assault és Conquest.

A játékosok mindkét oldalon négy-féle hajótípus közül válogathatnak, amelyben természetesen ott van a legutolsó Star Trek filmből is ismert Enterprise. A négy hajófajta az igen erős Zászlóshajó, az agresszív Vadász, a fürge Bombázó és a vadiúj Támogatóhajó.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)