Hirdetés

Star Citizen - gyönyörűek a procedurálisan generált bolygók

|

Kaptunk egy hosszabb videót a Star Citizen fejlődésének állapotáról. Ezúttal a bolygófelszíneken táthatjuk a szánkat.

Hirdetés

A Star Citizen - Around the Verse videóban leginkább a játék procedurális generálásának finomságairól van szó. A technikai fejtegetés szerencsére nem olyan száraz, köszönhetően a beszélgetés közben bemutatott játékmenet anyagoknak, amiken meglepően változatos környezeteket láthatunk.

A Cloud Imperium Games hozzátette, hogy nem csak elképesztően látványos bolygók lesznek, de mindenféle töltőképernyő vagy egyéb trükközés nélkül fogunk az űrből a felszínre érkezni, és fordítva. Ezt az is erősíti, hogy a bolygók talajáról a nagyobb űrbázisokat és a felettünk zajló eseményeket is látni fogjuk. Már ha olyan az adott planéta atmoszférája.

A nagyjából félórás videóba belefért egy kis harc és egy kis UI bemutató is a turistáskodás mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)