Hirdetés

Ingyen kipróbálható lesz a Star Citizen

|

Egy héten át pörgethetjük az Alpha 3.5-öt az új bolygó, az ArcCorp megjelenése alkalmából.

Hirdetés

A Cloud Imperium még a 2017-es CitizenConon leplezte le az ArcCorp bolygót, melyet szinte teljes egészében emberi építmények fednek, és így értelemszerűen meglehetősen népes is.

Hirdetés

Mától május 8-áig tart a Free Fly esemény, melynek során öt hajót (Anvil Arrow, MISC Prospector, Drake Cutlass Black, Aegis Avenger Titan, Drake Dragonfly) próbálhatnak ki a játékosok, több mint 30 különböző típusú küldetésben vehetnek részt, és utazgathatnak az univerzum különböző pontjai között. Az Alpha 3.5-tel kerülnek be az irányítható női karakterek, egy új repülési modell, amitől megváltozik a repülés élménye, frissítik a karaktertestreszabási rendszert, minek köszönhetően közel végtelen variáció lehetséges, illetve fejlesztik az MI fejvadászok működését, valamint a játékosok közti kommunikáció módját. További részleteket itt olvashattok, a kliens letöltéséhez ide látogassatok el. Ha a link még 404-es hibát dob, várjatok egy kicsit és próbáljátok meg később. Addig is segíthetnek a most kiadott tutorial videók, melyből jelenleg összesen 7 található a játék csatornáján, és ez az első:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)