Hirdetés

Star Citizen - kalózbázist hozott az új frissítés

|

Egyre több tartalom csordogál a régóta készülő sci-fi játékba, a 2.5-ös frissítéssel a Grim HEX kalózbázis is bekerült a Star Citizen világába.

Hirdetés

Rengeteg kép és videó debütált a Star Citizenről az idei gamescom ide alatt. Itt már a 3.0-ás verzióból már láthattunk nem kevés videó anyagot, most viszont a már élesedett 2.5-ös frissítéssel érkező tartalomról is érkezett kedvcsináló videó.

A frissítéssel bekerült a játékba a Grim HEX kalózbázis, amit a fent látható videóban szemügyre is vehetünk. A törvényen kívüliek állomásán túl új űrhajókkal, rendszerekkel és egyéb izgalmas tartalmakkal bővült a játék. Többek között átszabták a tárgy-és életerőrendszert, valamint a landolás mechanikáját is.

Ti kipróbáltátok már a Star Citizent az új frissítéssel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)