Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R. - a szükséglet

|

A Gamedev.ru-n csináltak egy újabb interjút a GSC Game World-del... lássunk néhány új infót: - a játékban több egyedi objektumokat is találhatunk. Ezeket felhasználhatjuk, de azok nélkül is végigvihető a játék, max más módon - jelenleg a játék nem épít a GeForce 2-es korabeli kártyákra. Mire a végleges verzió megjelenik, addigra már úgyis többeknek jobb lesz, a játékot pedig nem akarják olyan minőségben láttatni, amire a GF2 képes... - a mostanában közkézre került DX8-as képeken egyidejüleg átlagosan 300 ezer - 1,2 millió poligon építi fel a virtuális világot - a pályatöltés bizonyos pontokon zajlik, de jelenleg azon dolgoznak, hogy ezt ne vegyük majd észre - A GSC csapatának felépítése a következő: 6 programozó, 6 pályatervező, 4 modell készítő, 3 animátor, 2 designer, 1 író, 1 zeneszerző - már csak egy hét van az új trailerig :D

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)