Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R. Benchmark

|

Na, azért ennyire nem eszik forrón a kását. Sajna nem egy hivatalos tesztprogramról számolhatok be. Csupán az történt, hogy az X-Bit labs készített egy rakat mérési eredményt a S.T.A.L.K.E.R.-ről. Állításuk szerint tesztverziót kaptak, ám erről nem nagyon tudnak a fejlesztők... Érdekes egybeesés, hogy a napokban megjelent egy kis kiegészítés a "kilopott" alpha verzióhoz, melyekkel ezen mérések elvégezhetőek... Érdemes megnézni az eredményeket, hiszen a jelek szerint már most is elég jó a grafikus motor, holott még fél év fejlesztői munka hátravan! Mi lesz egyszer, ha elkészül? Atyááááám!!!

Update: Időközben futott be a hír, miszerint ez a bizonyos teszt nem igazán hiteles. A cikk írója azt állítja, hogy újabb DX9-es játék. Nos, az igaz, hogy a végleges S.T.A.L.K.E.R. DX9-es lesz, de ez a kód még csak a DirectX 8-as verzióján alapszik. Vagyis a mérési eredmények teljesen hiteltelenek! Hogy mégis miképpen fog futni a teljes változat? Jó kérdés...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)