Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R - április

|

Drágaszágunk, a S.T.A.L.K.E.R felülkerekedve minden pitiáner problémán, pletykán, leakelésen (kivéve azt a múltheti borzalmat), mindent összevetve szép csendben fejlődik. Sajnálatos, hogy mostanában sokmindnet nem hallottunk/láttunk felőle, azonban a fejlesztőarcok, hogy végérvényesen ne felejtsük el (amire szerintem biztos hatalmas esély van...), előrukkolt a játék ehavi naptárával, amin meglepő módon egyfelől az "April" felirat látható, másrészt pedig a "апрель" kód... ez biztos az örökélet csítet takarja, csak ember legyen a talpán, aki ezt beírja, angol (magyar) billentyűzettel. Amúgy a legújabb naptárat, amiől itt beszélni próbálok össze-vissza, itt találjátok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)