Hirdetés

Stalin vs. Martians trailer - Táncolj Sztálinnal!

|

Nintendo-stílusú rajzfilmfigurák melegfelvonulása, így jellemezte a Stalin vs. Martians lényeit a kiadóvállalat vezetője.

Hirdetés

Ha Sztálin azt mondja, hogy táncolunk, akkor bizony lötyögni fogunk. Ha Sztálin félelmetes seregeit földönkívüli lények fenyegetik, akkor habozás nélkül szétrúgjuk a valagukat, öltsenek bármilyen alakot magukra. Félelmetesen beteg koncepción nyugszik a Stalin vs. Martians névre hallgató „anti-stratégiai" produktum, melyben a marslakók támadást indítanak Oroszország ellen, megállításukra Sztálin természetesen nem kaszával és gereblyével felszerelkezett parasztokat vezényel, elmélete szerint a Vörös Hadseregnek teljesen mindegy, hogy földről vagy világűrből származó életformák ezreit lövik halomra.

Stalin vs. Martians trailer  

stalinvsmartians_gstv.jpg
 

Megindítja támadását, miközben rongybaba módjára rázza magát a játékosra tukmálja csapatai koordinálását. Innentől kezdve ember legyen a talpán, aki vodka nélkül végignyomja a Stalin vs. Martians küldetéseit. A fejlesztők hivatalos oldalán elvétve találhatunk néhány értelmes mondatot, érdekes mennyire tiltakoznak a tradicionális RTS játékelemek használata ellen: főként a stratégiai alkotásukat gyűlölők számára ajánlgatják terméküket. Egységeket nem tudunk gyártani, elhullott ellenfeleink által hátrahagyott érméket gyűjtögetve jutunk pénzhez, melyből új egységeket vásárolhatunk vagy fejleszthetjük a meglévőket. A most következő Stalin vs. Martians videóban a játékmenetről kevés ismeretet szippantunk magunkba (nem értenek a videókészítéshez vagy egyszerűen a fejlesztők konfigja elfüstölt a grafika miatt), nem is bánjuk, Sztálin mozgáskultúrája mindent überel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)