Hirdetés

Megjelent Xbox One-ra a Spotify

|

Igaznak bizonyult a pár napja felröppent pletyka, a világ egyik legnépszerűbb zenei szolgáltatása, a Spotify már a Microsoft konzolján is elérhető.

Hirdetés

Így jöjjön be minden híresztelés! Nemrég bukkant fel a világhálón egy-két bizonyíték arra, hogy a Spotify hamarosan a Microsoft jelenlegi generációs konzolján is megveti a lábát - miután évekig PS-exkluzív volt a konzolok tekintetében - és máris valóra vált! 

Hirdetés

A Spotify már tölthető Xbox One-ra, ingyenes és prémium változatban is. Ha ilyen konzollal rendelkezel és szeretnéd élvezni a világ egyik legismertebb digitális zenei szolgáltatását, akkor nem kell mást tenned, mint ellátogatni az Xbox Store-ba, letölteni és telepíteni a hivatalos "Spotify Music for Xbox" appot, majd bejelentkezni egy meglévő fiókkal vagy regisztrálni egy újat (bővebb információk a honlapon). A zenék tetszés szerint hallgathatóak a játékok alatt vagy a háttérben, miközben mást csinálunk, tehát tényleg minden adott a szórakozáshoz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)