Hirdetés

Úgy néz ki, hogy Xbox One-ra is érkezik a Spotify

|

Egy kiszivárgott kép, és egy hivatalos videó alapján erősen valószínű, hogy a szolgáltatás hamarosan a Microsoft konzolján is elérhető lesz.

Hirdetés

A méltán népszerű Spotify eddig Xbox-ra nem jelent meg, mivel 2015-ben a PS3 és PS4 konzolokon debütált egy exkluzív szerződés keretein belül.

Hirdetés

Úgy tűnik viszont, hogy az exkluzivitásnak hamarosan vége, ugyanis már a One-on elkezdődött a Spotify app tesztelése. Valaki a Redditen osztott meg egy screenshotot, amin "Major Nelson", vagyis a Larry Hyrb, az Xbox Live programigazgatója teszteli éppen az applikációt.

További infó egyelőre nincsen a dologról, de azóta lement egy hivatalos Xbox videó is, és nézzétek csak meg a végén (9 percnél) a menürendszert:

Szóval minden valószínőség szerint lesz One-os Spotify, de azért egy hivatalos bejelentés még jól esne a lelkünknek. Egyébként is furcsa döntés egy zenestreamelő szolgáltatást konzolexkluzívvá tenni, de hamarosan senkinek nem kell csóválnia a fejét emiatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)