Hirdetés

A THQ Nordic bejelentette a remastert, amire mindannyian vágytunk

|

Éreztük, hogy valahogyan nem teljes az életünk, de nem tudtuk meghatározni, hogy mi hiányzik. Na, ez volt az.

Hirdetés

A játékipar kis gömböce három újdonság bejelentését ígérte a hétre, és ezek még nem az E3-as felhozatal részei. Az egyiket most leplezték le, a másik kettőt a következő két napban fogják, de ha azok is ilyen jók lesznek, a többi kiadó mind pakolhat.

Hirdetés

Nos, mindannyiunk fékezhetetlen örömére 2020-ban megjelenik a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated, melyet a sajtóközleményben remake-ként emlegetnek, úgyhogy lehet, hogy nem csak a látványt javítgatják. Egyelőre szinte semmit nem árultak el a várható újításokról, csak azt, hogy lesz többjátékos mód, valamint PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre valamint PC-re adják ki a játékot.

Az eredeti 2003-ban jelent meg, és 70% körüli értékeléseket kapott. Biztosan van értelme egy remasternek, még ha most azonnal nem is érezzük a létjogosultságát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)