Hirdetés

A THQ Nordic három új játékot jelent be a következő három napban

|

Mondjuk bőven van is miből válogatniuk, senkinek sem kell attól tartania, hogy az idei E3 idejére elfogy majd a puskapor.

Hirdetés

Vészesen közeleg az E3, ezzel pedig természetesen a nagy kiadók is tisztában vannak, a felvásárlások mesterévé vált THQ Nordic jelenleg 48 eddig még be nem jelentett játékot rejteget a tarsolyában, hamarosan azonban ezek közül hármat megvillantanak nekünk.

Hirdetés

Ráadásul a kiadó közleménye szerint erre az elkövetkezendő három nap alatt kerül majd sor. Az első bejelentés percre pontosan holnap, azaz június 5-én 16 órakor érkezik majd. Ezt június 6-án 19 órakor követi a második, majd pedig június 7-én 19 órakor fut be a harmadik cím. Érdemes tehát már most felvésnetek ezeket a dátumokat, de természetesen mi is azonnal beszámolunk majd a friss megjelenésekről itt a GSO-n.

Simán lehet, hogy az új címek között lesz egy Darksiders játék, vagy épp a következő Red Faction. Ti mire tippeltek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)