Hirdetés

Splatterhouse - Remake trailer

|

A Spaltterhouse egy elég érdekes kis platformjáték volt. A Namco Bandai úgy döntött, érdemes egy felújított verziót készíteni.

Hirdetés

A Splatterhouse sztorija elég rendhagyó, a kezdete legalábbis mindenképpen az. Rick és Jennifer paranormális eseteket kutatva érkeznek egy elhagyatott kastélyba. A kastélyban lakó gonosz démonok üdvözlésképpen elrabolják Jennifert, Ricket pedig - a főhőst - kibelezik. A szerelem azonban nem ismer határokat, így Rick feltámad, és halála után ugyan kicsit rondább mint volt, de új formájában sokkal hatásosabb ellenfele a gaz ellenségnek. Elindul, hogy felkutassa szerelmét, és csak rajtunk múlik a siker. A játék felújított verziójáról sajnos nem túl sok infó van, de az alant látható videó tanulsága szerint akár valami jó is kisülhet belőle jövő áprilisban. Megjelenés PS3-ra és Xbox-ra várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)