Hirdetés

Spider-Man - Mary-Jane is játszható karakter lesz

|

Úgy tűnik, hogy az Insomniac játékában nem csak Peter Parkert irányítjuk majd.

Hirdetés

A Paris Games Week alkalmából nemrég kaptunk egy vadonatúj trailert a PS4-exkluzív Spider-Man játékhoz, ráadásul néhány screenshottal is megörvendeztettek minket a fejlesztők. Azonban itt még nem ért véget az újdonságok sora, mert közben az is kiderült, hogy nem Pókember lesz az egyetlen, akit majd irányíthatunk a játék során.

Hirdetés

Bryan Intihar, a Spider-Man kreatív rendezője erősítette meg, hogy lesznek a játéknak olyan szakaszai, amelyek során nem Peter Parkerrel, hanem Mary-Jane-nel kell majd átküzdenünk magunkat a játék akadályain. Azt már tudjuk, hogy a karakter a Daily Bugle egyik újságírója, és Intihar szerint egészen más élmény lesz vele játszani, mint a címszereplő hőssel, ugyanis vele ellentétben MJ nem rendelkezik szuperképességekkel, így könnyen elképzelhető, hogy az ő kalandjai során inkább a nyomozáson lesz a hangsúly.

Azt viszont nem kommentálta a rendező, hogy az E3-as trailerben látott Miles Morales szintén játszható lesz-e.

Nektek hogy tetszik eddig az Insomniac alkotása?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)