Hirdetés

Spéci The Lord of the Rings Online változat érkezik

|

Ahogy az sejthető volt a The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar MMO játékból is érkezik majd egy Special Edition verzió, ami jóval több dolgot tartalmaz majd, mint az alap változat.

Hirdetés

A Turbine és a Midway limitált kiadásban teszi elérhetővé a The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar Special Edition programot, ami az alap játékon kívül 30 napos hozzáférést, 10 napos ingyenes barát meghívást, egy "Beyond the Shadows. . .The Making of The Lord of the Rings Online" DVD-t, a játék zenei anyagát tartalmazó CD-t, egy különleges tárgyat (The Glass of Aglarel), színes, minden részletre kiterjedő kézikönyvet, valamint a virtuális világ térképét tartalmazza majd. A különleges kiadás ára 59.99 dollár lesz, így a gyűjtőknek mindenképp megéri majd ezt a verziót megrendelnie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)