Hirdetés

South Park: The Game - Az Obsidian új szerepjátéka

|

Lerántották a leplet az Obsidian egyik titkos projektjéről. Szóhoz sem jutunk.

Hirdetés

A patinás GameInformer bomba meglepetést harangozott be a hamarosan megjelenő következő szám címlapjára, egy olyan játékot, amire senki sem számít. Ördögük volt, erre tényleg nem számítottam.



Úgy egy hónapja bukkant fel egy fejlesztők és kiadók összepárosításával foglalkozó cég oldalán, hogy az Obsidian, aminek több párhuzamosan futó projektje közül csak a Wheel of Time ismert, egy vezető animációs franchise adaptációján ügyködik. El nem tudtam képzelni, hogy melyik lehet az a franchise, és még most is zsong a fejem a sokktól, bár el kell ismernem, hogy percről percre nő bennem a kíváncsiság.



Ahogy a BioWare készített a Sonic-ból RPG-t, most ugyanúgy ott tornyosul a kihívás az Obisidian gárdája előtt, csak épp azzal a különbséggel, hogy nem holmi marokkütyü a célplatform, hanem az Xbox 360 és a PlayStation 3 konzolok, valamint a PC. A játékot a THQ adja ki, történetét pedig Trey Parker és Matt Stone veti papírra. A szerzőpáros mindvégig a komoly szerepjátékként beharangozott alkotáson tartja majd a szemét a maximális minőség érdekében. Megjelenési dátummal még nem szolgálhatunk, de annyit már tudni, hogy egy frissen South Parkba költözött gyerek bőrébe bújva kell barátokat szereznünk, és megvédenünk a várost különféle veszedelmektől.

A végére már csak egy kérdésem marad: Vajon hányszor hal meg Kenny?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)