Hirdetés

Sötétben matatós, másokat fikázós

|

Mai Játéközön.hu ajánlónkban különös aktualitással hívjuk fel a figyelmet az influenzára, és annak hatásaira

Hirdetés

A GameStar szerkesztőségének szűk körében eddig Gyu és szerénységem tapasztalta meg ezt a (sok csúnya jelző) valamit, ami a levegőben terjeng így február elején. Minden esetre, hogy benneteket elkerüljön ez a vérszomjas kórság ami odakint sorra szedi áldozatait, javaslom tágítsuk fejünket némi epidemiológiai ismerettel, melyhez hívjuk segítségül a Játéközön.hu egyik friss feltöltését, a Sneez-t. Jó vírusgazdaként az a feladat hárul ránk, hogy minél több, a biológiai veszélyről mit sem sejtő járókelőt tüsszentés által megfertőzzünk. Tüsszenteni viszont csak egyszer tudunk, amit ezért érdemes a lehető legnagyobb tömegben elengedni. Az így egy csapásra fertőzötté váló emberkék pedig kisvártatva követik a példát és szép zöldre festve a környéket azt betegítenek meg, aki épp az útjukban állt. Ha teljesítjük az épp aktuális fertőzés-mennyiséget, mehetünk a következő pályára. Egészségünkre!

 

sneez_1.jpg

 

Kétség kívül utóbbi hetek-hónapok egyik legeredetibb flash játékát köszönthetjük a Closure-ban. Nemcsak megjelenésében mutat újat, de egyedi játékmenetével is maradandód alkot. A Closure-ban az a cél, hogy a sötétben megtaláljuk a valahová gondosan elrejtett, esetenként lakatra is zárt ajtót, de... Csak azokon a helyeken tudunk emberünkkel mászkálni, amely épp meg van világítva. Magyarul, ha a sötét területre lépünk, esetleg meglepetten fogjuk tapasztalni a gravitáció örök érvényű törvényeit. Még szerencse, hogy világító labdáinkat magunkkal tudjuk vinni, így többnyire állandóan szilárd talajt érezhetünk a lábaink alatt. Persze lesznek majd falak, mozgó lámpák és egyéb turpisságok, melyek megoldásánál a homlokunkat fogjuk csapkodni, hogy „Te jó ég, ez mekkora!". Igaz, aki hamar felhúzza magát az efféle agyrepesztő fejtörőkön, az inkább libbenjen tova. Mindenki másnak viszont kötelező!

 

closure_1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)