Hirdetés

A PlayStation 5-höz már játékstreaming szolgáltatás is érkezik?

|

A híresztelések alapján a Google Stadia egyik funkciójához hasonló eszközzel bővítenék a konzolt.

Hirdetés

A Sony nemrégiben egy új szabadalmat engedélyeztetett, és ez alapján felmerültek a híresztelések, hogy a PS5 streaming funkcióján is dolgozik a vállalat.

Hirdetés

Hivatalosan ugyan a Sony nem nyilatkozott róla, de a dokumentum alapján az eszköz lényege az lenne, hogy a gyengébb hardverrel rendelkező felhasználók egy host szerveren keresztül jobb minőségű játékélményben részesülhetnek, mint amire a gépük alapvetően képes lenne. Valószínűleg a Sony célja, hogy a Stadia újításaihoz hasonló fejlesztésekkel a Google kiemelkedő versenytársa legyen. 

A szabadalom alapján várhatóan előfizetéses szolgáltatásról van szó, azt viszont még nem tudni, hogy szorosan a PS5 megjelenéséhez kapcsolják, vagy egy különálló termékként, más időzítéssel kerül-e a piacra. Ha szeretnétek elveszni a technikai részletekben, a teljes 79 oldalas dokumentumot erre a linkre kattintva érhetitek el.

Szerintetek milyen újdonságra számíthatunk a Sonytól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)