Hirdetés

PlayStation 4 - ezt tartalmazza a következő frissítés

|

A PlayStation 4 szoftverének következő frissítésébe pár igen érdekes feature is belefért, nézzük is át, hogy mire számíthatunk.

Hirdetés

Habár már most nagyon rá vagyunk pörögve az egyelőre még inkább pletyka szintjén létező PlayStation 4K-ra, azért érdemes még egy kicsit ragaszkodni a hagyományos PlayStation konzolokhoz, hiszen egyre jobb újítások kerülnek bele. A következő, Musashi névre keresztelt frissítés nemsokára megjelenik és már azt is tudjuk, hogy mire számíthatunk benne.

A 3.50-es verziószámú update április 6-tól lesz letölthető, a Sony pedig az alábbi videót is elkészítette hozzá, amiből megtudhatjuk, milyen újdonságokra számíthatunk. Van benne pár olyan apróság, mint például hogy offline-ként is feltüntethetjük magunkat (végre lehet titkokban a lapleadás közeledtével is játszani), értesítéseket állíthatunk be arról, hogy a haverok bejelentkeznek, vagy akár könnyedén csatlakozhatunk is abba játékba, amit épp játszanak.

Az már egy kicsit komolyabb fejlesztés, hogy végre megérkezett a PC-re és Macre streamelt játék lehetősége, amiről már ugye korábban is szó volt, hiszen egy rajongó anno megcsinálta. Még egy érdekes funkció, hogy előre eltervezett eseményekre hívhatjuk meg az ismerőseinket, ami ugye ismerős lehet azoknak, akik látták már a Steames csoportokban lévő hasonló opciót.

Nektek hogy tetszik? Mit hiányoltok a legjobban a PS4 jelenlegi szoftveréből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)