Hirdetés

Sony Franciaország: "Valószínűleg mi jelentjük be utoljára Next Gen konzolunkat"

|

Sokan kérdeztétek már - tudunk már valamit a következő generációs Sony konzolról?

Hirdetés

Philippe Cardone, a Sony Franciaország első embere nyilatkozott a hivatalos Sony magazinnak. Amit mondott, abból kiderült.... a nem sok minden.

"Igaz, hogy rengeteg a pletyka, de én sajnos nem mondhatok semmit" - mondta Philipp Cardone - " A Wii-t sürgeti az idő, mert zuhannak az eladások. A mi esetünkben sokkal kevesebb a nyomás. Mi adtuk ki utolsóként a konzolunkat, a PS3-at, és minden bizonnyal mi leszünk, akik utolsóként be fogunk jelenteni bármit is."

Ugyanebben az interjúban elmondta, hogy az új Monster Hunter érkezik Vitára is.

A "PS4"-ről szinte semmi hír nincs - Az MCV azt a pletykát hallotta, hogy az E3-on bemutatkozik majd az Xbox 720 mellett, azonban a CES-en Kaz Hirai ezt cáfolta. Magyarán ahogy a zseniális Arkagyij Rajkin annak idején mondta: "Válámi ván, dé ném áz igázi!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)