Hirdetés

Sony: a Nintendo Wii felesleges szobakellék

|

Piter Dille legutóbbi interjújában kemény szavakkal illette a Nintendo konzolját, véleménye szerint a vécében lenne helye.

Hirdetés

Szélsőségesen fogalmazva a Sony lejárató kampányt folytat a konzolháborúból kirekesztett Nintendo és népszerű játékrendszerei ellen. Április elején a PlayStation Portable marketingtevékenységeiért felelős vezetője földbe döngölte az Amerikában debütáló DSi marokkonzolt, miszerint a gyermeklelkületűeken kívül egyéb felhasználók kezében biztosan nem találunk (belátjuk, állítását jelen pillanatban visszaigazolják a Chinatown Wars gyenge eladásai) Nintendo perifériát.

A napokban publikált Peter Dille interjúban a Sony amerikai marketingigazgatóságának alelnöke főnöke szavait szajkózva a következő kijelentést tette: irodában a Microsoft, hálószobában a Sony és budoárban (illetve más értelmezés szerint kamra, fülke vagy lomtár, tessék kiválasztani a legszimpatikusabbat) a Wii tekinthető egyeduralkodónak. Gratulálunk a találó idézetnek, lássuk milyen „tanulmányok” alapján véli Peter Dille mindezt. Elmondása szerint számos felmérést végeztek a témában, valamint fókuszcsoportok bevonásával kiderítették, hogy a Wii tulajdonosok baráti társaságukban egyéb konzolt részesítenek előnyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)