Hirdetés

Sokkal később jön a BioShock alkotójának új játéka, mint szeretnénk

|

Még rengeteg időre van szüksége a Ken Levine felügyelete alatt készülő Judasnak.

Hirdetés

Még a tavaly decemberi The Game Awards során mutatkozott be a BioShock széria ötletgazdájának és rendezőjének éveken át gondosan rejtegetett új projektje, a Judas. Ken Levine azt követően kezdett el ezen dolgozni, hogy 2014-ben váratlanul bejelentette az Irrational Games feloszlatását. Döntését azzal magyarázta, hogy a BioShock Infinite menedzselése rosszul hatott a magánéletére és megviselte az egészségét is. Emiatt abban állapodott meg a Take-Two vezetőségével, hogy tucatnyi munkatársát, az Irrational Games kemény magját megtartja, és marad, de csakis kisebb volumenű, digitálisan terjesztett, narratív játékokon fognak dolgozni.

A Ghost Story Games néven újraformálódott csapat első alkotása, amely meglátja a napvilágot a Judas címet viseli, és ez a pillanat sajnos meglehetősen távoli, a kiadó tervei szerint ugyanis erre 2025 márciusáig kerül majd sor PC-n, PlayStation 5-ön, valamint Xbox Series X|S-en.

Hirdetés

De nemcsak a sci-fi BioShock-ként emlegetett Judasról (ennyi erővel persze hasonlíthatnánk a System Shockhoz is) esett szó a legutóbbi pénzügyi jelentésében, amely szerint 2023 áprilisa és 2025 márciusa között nem kevesebb mint 87 játékot szeretne piacra dobni a Take-Two. Feltéve persze, hogy nem jön közbe semmi, ami halasztást indokolna. Erre Strauss Zelnick is kitért:

"Egyszer-kétszer megcsúsztunk az elmúlt években, de most igazán stabilnak érezzük magunkat. Szerintem remek a menetrendünk, bár mindig közbejöhet valami. Mindazonáltal nagyon jól működnek a csapataink, bízom benne, hogy képesek leszünk rendszeresen kiváló játékokat szállítani."

Emlékeztetőül a Judas első és egyetlen trailere

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Címkék: #judas
Platformok: PC PlayStation 5 Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)