Hirdetés

Sok bánatos játékost vigasztal majd a Spider-Man Remastered frissítése

|

Eredetileg úgy volt, hogy nem lehet átemelni a Spider-Man Remasteredbe az eredeti, 2018-ban megjelen PS4-es verzió mentéseit, de ez nem marad örökké így.

Hirdetés

Az Insomniac Games csapata továbbra is remek úton halad afelé, hogy a legkedveltebb fejlesztőcégek egyikévé változzon. Nem csak hatalmas kritikai és közönségsikert arattak a 2018-as Spider-Mannel, hanem a játék megjelenése óta folyamatosan figyelnek a közösség igényeire is - ezért kerülte be például régi kedvenc pókruhák ingyenesen frissítésként Peter Parker kalandjába.

A rajongók most is szót kértek a közösségi médiában, az Insomniac pedig figyelt rájuk. Ennek eredményeként bejelentették, hogy egy későbbi frissítésnek köszönhetően lehetőségünk nyílik majd az eredeti PS4-es játék mentéseit átemelni a PlayStation 5-ös Spider-Man Remasteredbe.

Hirdetés

Ez remek hír, ugyanis eredetileg még úgy volt, hogy lemondhatunk a régi játékállásokról, a PS5 teljesen új programként kezeli a Remastered verziót, és semmiféleképpen sem húzhatjuk át a felújított kiadásba a korábbi mentéseket. Egyelőre nem tudni, hogy mikor élesedők majd a sokak által várt verzió, de jó tudni, hogy a fejlesztők dolgoznak a probléma kiküszöbölésén. 

Ismét emlékeztettek bennünket arra, hogy a szóban forgó frissítéssel együtt három újabb ingyenes skin is érkezik, melyek közül az egyik A csodálatos Pókember filmek pókszerkóját hozza el nekünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)