Hirdetés

SoF2 idehaza!

|

Pano mester szavai, mint jéghideg kard pengéje szívemben hatottak reám. Mivel pediglen közérdekű, és felettébb fontos infóval rendelkezik, máris átadom neki a szót: "Úgy látszott, hogy a magyar SoF II scene teljesen megszűnik, ugyanis egy napon az eddigi szerverüzemeltetõk pénzhiány miatt leállították szervereiket. Ekkor döntöttünk úgy a klánommal (*GBS* Gang bang Squad), hogy mi ezt nem engedjük és a régi üzemeltetõkkel karöltve indítottunk egy szervert és további lehetõséget adunk a játékra. Én látom nap, mint nap, hogy rengeteg magyar játékos szálingózik a külföldi szerverek között, és nem tudják, hogy létezik a SoF II-nek magyar közössége is. Szeretnénk õket is befogadni és egy remek helyet biztosítani számukra."

:: Imhol a szerver adatok :: 195.228.156.200:20100 - INF/WAR 195.228.156.200:20101 - CTF

Extra pályák innen érkeznek!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)