Hirdetés

Sniper medvék és egy régi ismerős

|

Ahogy a technika fejlődik, úgy szaporodnak régi kedvenceink az flash játék szájtokon. Játéközönre fel!

Hirdetés

Nézz a képre, és mondd meg kit látsz! ... Majdnem! Mindenki így volt vele a szerkesztőségben is, s lefogadom, hogy a te tipped is egy korai Street Fighter rész volt (ha nem, akkor mi kérünk elnézést), ami majdnem jó, mert ez a The King of the Fighters Wing. Vagyis a flash-be portolt mása. Igaz, anno sok különbség nem volt a két játék között. Itt is a jól ismert arcok osztogatják zsákszámra a pofonokat, kombókat és egyéb egészségre káros mozdulatokat. Ha ezek közül legalább az egyik mi vagyunk (esetleg mind a kettő) akkor a WASD és az "UIOJLK" lesz a győzelmünk kulcsa. Mit is lehetne még róla mondani? Klasszikus...

 

thekingsoffighters.jpg

 

Ritka az olyan mesterlövész, aki békés célokra használja képességét, no meg fegyverét. Egy medve esetében mégis ezzel kell szembesülnünk. A Panda - Tactical Assassin 2-ben ember, vagy más állat lelövését bizony szidással honorálják, és még a játékot is újra kezdeni. Nem is kell a durva megoldásokat keresni, elég ha kifigyeljük, hogy mire  is érdemes, célozni ha el akarunk jutni A-ból B-be, az állandóan bezavaró biztonsági őr figyelmének elterelése mellett. Gondolok itt a kapcsolókra, szegecsekre, meg ami úgy adja magát. Minden pályát újabb követ, és közülük jó pár fogja megizzasztani logikánkat.

 

pandaassasin.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)