Hirdetés

Skyrim: nyílt terep az azonos neműek házasságának

|

A 21. században a választás szabadsága egyre nagyobb szerepet kap.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim nem szab határt a nemi identitásnak, így az azonos neműek házasságának sem, amiről Pete Hines (PR-Bethesda) nyilatkozott egy twitter bejegyzésben. Ez persze nem azt jelenti, hogy azok, akik a hörcsögöt már kinőtték, de a tyúkot nem szeretik, feleségül vehetnek akár egy sárkányt is, mert ilyen nincs. Vagyis a való életen van, de az meg csak egy hasonlat, mint tudjuk.

A férfi-férfi, és a nő-nő egybekelés lesz az, melyet nem fog a The Elder Scrolls V: Skyrim összeférhetetlennek nyilvánítani. Így tehát össze tud majd simulni két izmos harcos csakúgy, mint két kerek fenekű hölgyemény. Tulajdonképpen ezzel napjainkat modellezei a játék, hiszen az utcán mászkálva néha még akkor sem derül ki valakiről, hogy milyen nemű, ha nem csak látjuk, hanem halljuk beszélni is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)