Hirdetés

Skyrim - megvannak a szinkronhangok!

|

Akinek bármenynire is köze van az RPG-khez, már nagyon várja a Skyrimet.

Hirdetés

Pedig a The Elder Scrolls V: Skyrim még egyelőre készülget, így még várni kell rá, azonban ma bejelentették, mely művészek kölcsönzik majd a hangjukat a játékbeli a karaktereknek. 

Christopher Plummer, kétszeres Emmy-díj, kétsezres Tony-díj nyertes és Oscar-díj jelölt Arngeir hangját kapta, aki egy nagy hatalmú Greybeard vén. A Greybeards egy filozófus szerzetesrend, akik a Hang Útjának mesterei - csöndes elszigeteltségben élnek Skyrim legmagasabb hegyeinek csúcsain.  

Az Oscar-díjra jelölt Max Von Sydow egy krónikás, Esbern hangját adja, aki a Blades ügynöke is - túlélő, bújkálva úszta meg az elmúlt időket. Régóta várja Alduin, a Világevő Sárkány visszatértét, így meg tud tanítani arra, hogy harcolj ellene. 

A Tony-díj nyertes és háromszoros Oscar-díj jelölt,  Joan Allen először adja hangját egy videójátékhoz. Szerepe szerint Delphine.t játssza, aki a Blades egyik utolsó megmaradt tagja - ez egy ősi harcos-szövetség, akik valaha a Császárt védték. Ahogy Te is, úg Delphine is meg akarja fejteni a Sárkány visszatértének rejtélyét. 

További fontos hangok:

Lynda Carter (“Wonder Woman”), Gormlaith Golden-Hilt hangját adja, aki egyike a Nord hősöknek, akik egyszer már legyőzték a sárkányt az ősidőkben. 

 

Michael Hogan (“Battlestar Galactica”), Imperial General Tullius, ő vezeti a Stormcloak lázadás leverését. 

Vladimir Kulich (“The 13th Warrior,” “Smoking Aces”) Hogan ősellenségét, Ulfric Stormcloak-ot alakítja, aki Windhelm jarlja és a Stormcloakok karizmatikus vezére - Skyrimot szeretné a Birodalomtól függetleníteni.

Claudia Christian (“Babylon 5”) Legate Rikke hangja lesz, aki , General Tullius főhadnagya, egy hű császári tiszt és egy Nord, aki erősen hisz abban, hogy Skyrimnek a Birodalom részének kell maradnia.

Diane Louise Salinger (“Carnivale”), Renee Victor (“Weeds”), és az egykori Saturday Night Live-szereplő George Coe (“Transformers: Dark of the Moon”) zárják a legfontosabb hangok listáját egy több, mint 70 különböző szinkronhangot foglalkoztató játékban, ahol több, mint hatvanezer sornyi dialógus lesz hallható majd.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)