Hirdetés

Csak jövőre jön a Skull & Bones

|

De az is lehet, hogy 2020-ra csúszik a Ubisoft kalózos játéka.

Hirdetés

A tavalyi E3-on láthattuk először a Skull & Bonest, ami egy az Assassin's Creed IV: Black Flagben látott hajócsatákat alapjául vevő, nyílt világú kalózos-hajózós játék lesz.

Hirdetés

Korábban még simán reálisnak tűnt egy 2018-as megjelenés, azonban a Ubisoft ma bejelentette, hogy leghamarabb a következő pénzügyi évben számíthatunk rá, ami 2019. április 1-jén indul és 2020. március 31-én ér véget. A halasztás oka annyi, hogy a fejlesztők egy a jelenleginél még inkább magával ragadó élményt szeretnének megalkotni, ehhez pedig több időre van szükség. Remélhetőleg azért legkésőbb 2019 őszén megkapjuk, nagyon várjuk már.

Addig is nézzük meg újra a tavalyi előzetest, az talán enyhít a rúgáson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)