Hirdetés

Egy profi deszkás is azért kampányol, hogy az EA készítsen egy új Skate-et

|

Épp itt lenne az ideje, hogy az Electronic Arts megmutassa, sokkal jobb tud lenni az Activisionnél. És egyébként is örülnénk egy Skate játéknak.

Hirdetés

A Tony Hawk's Pro Skater 5-tel az utolsó remény is elveszett, már nem tudunk abban bízni, hogy valaha minőségi folytatással bővül a sorozat. Nagy kár érte.

Ugyanakkor a Skate széria számára még van remény. Közel tíz éve, hogy az első rész megjelent, és majdnem duplaannyi fogyott belőle, mint az abban az évben megjelent Tony Hawk játékból, a Proving Groundból. A széria mindhárom része, valamint az iOS-re és Nintendo platformokra kapható Skate It is siker lett (bár ez utóbbi a többihez képest kevésbé), kritikailag és pénzügyileg egyaránt, úgyhogy tényleg rejtélyes, miért ül még a kiadó a jogokon. Az EA Canadára átkeresztelt EA Black Box jelenleg évente visszatérő sportjátékokon dolgozik. 

A rajongók egy ideje már csesztetik az EA-t különböző csatornákon, egyelőre sikertelenül. A kampányolásnak már legalább annyi eredménye van, hogy a támogatók közé Steve Berra is beállít, aki egy videóban szólít fel mindenkit, hogy üzenetekkel ostromolja a kiadót, ahogy éri.

Mozgalom lesz ebből, remélhetőleg az Electronic Arts is válaszol valamit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)